Tervetuloa kotiin omaan kehoosi – ilmainen kundaliinijoogatunti verkossa 22.8.2024

Tervetuloa hengähtämään ja hoitamaan itseäsi kehoyhteyden vahvistamiseen keskittyvälle kundaliinijoogatunnille. Harjoitus sisältää virittäytymisen, lempeät venyttelyt, kundaliinijoogan harjoitussarjan, rentoutuksen ja meditaation ammattitaidolla ohjattuna. Tunti pidetään Zoomin kautta torstaina 22.8.2024 klo 19:00-20:15, harjoituksen kesto on siis noin 1h 15min.

Loppukesän kunniaksi tunti on kaikille osallistujille aivan ilmainen! Tunti sopii sekä aiemmin jooganneille että vasta-alkajille. Mikäli et pääse osallistumaan torstai-illassa, saat tunnin jälkeen s-postiisi linkin videotallenteeseen, joka on käytettävissäsi 31.8.2024 asti. Tallennetta ei tarvitse erikseen tilata.

Ilmoittautumaan pääset verkkokaupassani. Zoom-linkin löydät ilmoittautumisen jälkeen s-postiisi tulevasta Holvin tilausvahvistuksesta. Ilmoittautumalla hyväksyt, että sinut lisätään jooga-aiheiselle uutiskirjelistalleni.

Halutessasi voit jatkaa joogan parissa myös syyskauden tunneilla, jotka käynnistyvät 5.9.2024. Lisätietoa syyskauden Zoom-tunneista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

©Siri Vedya • Tietosuojaseloste • Kauppa
Valokuvat Studio Metsä & Prokuvat
Verkkosivusto Lovesta 

©Siri Vedya
 Tietosuojaseloste • Kauppa
Valokuvat Studio Metsä & Prokuvat
Verkkosivusto Lovesta