Lempeästi ohjatut kundaliinijoogatunnit jatkuvat taas syksyllä

Olet tervetullut syventämään ymmärrystäsi joogasta kokeneen opettajan ohjauksessa ja kokemaan sen monipuoliset vaikutukset itse. Syyskauden ensimmäinen tunti pidetään torstaina 5.9.2024 klo 19:00-20:00 ja tunnit jatkuvat viikottain 19.12.2024 asti.
Tunnit toimivat drop-in-periaatteella, eli voit osallistua mille kerralle vain. Olet tervetullut yksittäiselle tunnille, osallistumaan silloin tällöin tai joka viikko. Etäyhteydellä voit osallistua tunneille mistä vain haluatkin, kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Harjoitus on saatavilla myös tallenteena, mikäli et pääse mukaan torstaisin. Tallenne on käytettävissä aina viikon ajan.
Ilmoittaudu mukaan maksamalla tunti/tunnit verkkokaupassani. Hinnat syyskaudella 2024: 1 x 15€, 4 x 55€, 10 x 135€  ja koko kausi  eli yhteensä 16 x 199€. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Zoom-linkin löydät maksun jälkeen s-postiisi saapuvasta tilausvahvistuksesta.
Tunteja voi maksaa myös liikuntaetuuksilla ePassi, Edenred ja Smartum – käyttöpaikka Siri Vedya Yoga. Jos maksat liikuntaetuuksilla, ilmoittaudu lisäksi tunnille s-postitse, jotta saat linkin: info@sirivedya.fi
Zoom-tila avautuu aina viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Kunnioitathan omaa ja muiden harjoitusta olemalla ajoissa paikalla🙏

Jos haluat tilata tallenteen, laita minulle sähköpostia ja saat tallennelinkin tunnin jälkeen sähköpostiisi. Tallenne on käytettävissä viikon ajan.

Tervetuloa mukaan!

©Siri Vedya • Tietosuojaseloste • Kauppa
Valokuvat Studio Metsä & Prokuvat
Verkkosivusto Lovesta 

©Siri Vedya
 Tietosuojaseloste • Kauppa
Valokuvat Studio Metsä & Prokuvat
Verkkosivusto Lovesta