Palvelut

lorem ipsum

Kundaliinijoogan viikkotunnit etäyhteydellä Zoomissa joka torstai klo 19:00-20:30 (6.6. asti, syyskausi käynnistyy elokuun lopulla)

Kundaliinijooga on tietoisuuden joogaksi kutsuttu kokonaisvaltainen joogamuoto, joka vahvistaa kehoa, vapauttaa stressiä ja rauhoittaa mieltä.
Viikkotunneilla on joka kerta eri harjoitus. Voit tulla mukaan mille kerralle vain!
Tunneista tulee myös tallenne, jonka avulla voit joogata silloin kun sinulle sopii.
Harjoituksen kesto on 90 min. Hinnat: 15€ / kerta, 55€ / kertaa, 135€ / 10 kertaa (sis. alv. 10%)


Lisätiedot ja ilmoittautumiset tästä.

 

Kundaliinijoogatallenteet (tulossa pian!)

Kun haluat joogata silloin kun sinulle sopii, kundaliinijoogatuntejani on tarjolla myös videotallenteina. Löydät verkkokaupastani sekä yksittäisiä tunteja että tallennepaketteja. Tallenteet sopivat parhaiten kundaliinijoogan perusteet jo tunteville.
Lisätiedot. 

Shaktitanssityöpajat eri puolilla Suomea

Shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa – ainutlaatuinen menetelmä, joka tuo harmonisesti yhteen joogan, energiatyöskentelyn ja tanssin. Jokainen shaktitanssiharjoitus on meditatiivinen matka, jossa kehollisuus, henkisyys ja harjoitusta kannatteleva upea musiikki kohtaavat ja mahdollistavat aidon olemuksemme tulemisen esiin. Shaktitanssi sopii kaikille sukupuolille eikä edellytä aiempaa kokemusta. Tervetuloa mukaan!
Työpajan kesto on tapahtumasta riippuen 2h-4h.
Hinnan löydät tapahtuman tiedoista.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset.

Meditative Healing™-yksilöhoito

Meditative Healing on ikiaikaiseen joogiseen viisauteen pohjautuva täydentävä hoitomuoto, joka syvärentoutuksen kautta vahvistaa kehon omaa luonnollista kykyä parantua. Tapaamisen kokonaiskesto on 60 min.
Hinta alkaen 75€ (sis. alv. 24%).
Tarjoan Meditative Healing-hoitoja yhdessä sovittuina aikoina Helsingissä ja Tampereella.
Kyselyt: info@sirivedya.fi

Jooginen yksilökonsultaatio

Jooginen konsultaatio on henkilökohtaiseen muutokseen tähtäävä, tarpeisiisi räätälöity kolmen tapaamisen ja oman henkilökohtaisen harjoituksen muodostama kokonaisuus. Tapaamisissa saat selkeyttä ja uutta näkemystä tilanteeseesi, sinulle räätälöidyn jooga- tai meditaatioharjoituksen, tukea muutosten toteuttamiseen arjessasi sekä halutessasi ehdotuksia jatkoaskelista.
Konsultaatio koostuu kolmesta tapaamisesta, joiden kesto on 45min + 90min + 45 min eli yhteensä 3h.
Hinta 255€ (sis. alv. 24%).
Tarjoan joogisia yksilökonsultaatioita etäyhteydellä Zoomissa, tai yhdessä sovittuina aikoina Helsingissä ja Tampereella, jolloin hintaan lisätään mahdollinen tilavuokra.
Kyselyt: info@sirivedya.fi

 

Yksityisryhmille ja yrityksille räätälöidyt palvelut

Tarjoan ryhmille ja yrityksille joogapalveluita, jotka räätälöidään vastaamaan ryhmän tai yrityksen omia tarpeita. Nämä voivat olla esimerkiksi virkistypäivänä toteutettavia palauttavia ja rentouttavia joogapaketteja, jotka voivat sisältää toiveiden mukaan helppoa joogaa, läsnäolo- tai hengitysharjoituksia, meditaatiota, shaktitanssia, vapaata liikeilmaisua ja/tai gong-äänirentoutuksen.

Tarjoan räätälöityjä tapahtumapalveluita pääkaupunkiseudulla, Tampereella tai etäyhteydellä. Palvelun kesto ja hinta sovitaan tapauskohtaisesti.
Kyselyt ja tarjouspyynnöt: info@sirivedya.fi

 

 

e-mail