Haluatko pitää itsestäsi parasta mahdollista huolta myös kesäaikaan?

Haluaisitko päästä joogaamaan ohjatusti juuri silloin kun sinulle sopii?

Oppilaitteni pyynnöstä syntynyt kundaliinijoogan kesäpaketti on vastaus näihin toiveisiin. Kesäpaketti sisältää viisi erilaista kundaliinijoogaharjoitusta videotallenteina. Pääset joogaamaan Siri Vedyan lempeässä ja ammattitaitoisessa ohjauksessa kotona, mökillä, ulkona, reissussa tai missä sitten haluatkaan kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Harjoitusten pituus vaihtelee reilusta tunnista puoleentoista tuntiin. Kesäpaketin tunnit sopivat kaikille tasoille, helpoiten pääset mukaan jos olet käynyt kundaliinijoogassa aiemmin ainakin kerran tai pari. (Ensimmäistä kertaa kundaliinijoogaa harjoittaville suosittelen aloittamaan verkkokaupastani löytyvästä aloittelijaystävällisestä tunnista.)

Huomaathan, että tarvitset hyvän nettiyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen tallenteiden seuraamista varten. 

Kesäpaketti sisältää seuraavat harjoitukset:

  • kehoa avaavan venyttelykriyan & pulssimeditaation (90 min)
  • kriyan verenkierrolle, sydämelle ja vastustuskyvylle & sydänhengitysmeditaation (70 min)
  • kriyan aurinkoenergialle & hermostoa vakauttavan meditaation (86 min)
  • kriyan muutokselle & pranayamameditaation (68 min)
  • tietoisuutta ja energiaa nostattavan kriyan & parantavan mantrameditaation (85 min)

Tallenteiden arvo on yhteensä 70€, mutta nyt saat paketin käyttöösi edulliseen kesähintaan 49€ (sis. alv. 24%). Tallenteet ovat käytössä 31.8.2024 asti. Harjoituksia voit tehdä kesän mittaan niin monta kertaa kuin haluat.

Kesäpaketin voit ostaa verkkokaupastani, ja saat linkit harjoituksiin heti oston jälkeen s-postiisi saapuvasta tilausvahvistuksesta.

Voit maksaa kesäpaketin myös liikuntaetuuksilla (ePassi, Edenred tai Smartum, valitse silloin käyttämäsi etuuden palvelussa käyttöpaikaksi ”Siri Vedya Yoga”). Jos maksat liikuntaetuuksilla, saat linkit harjoituksiin pyytämällä ne sähköpostitse: info@sirivedya.fi

Rentouttavia ja voimaannuttavia joogahetkiä!