Palautteita

Tykkään lempeästä ja selkeästä tavastasi ohjata tunteja.

Läsnäolosi luo syvän rauhan tunteen. Myös netin välityksellä. Tallenteet ovat loistava juttu.

Joogaharjoituksen jälkeen on ihana tunne

sekä mielessä että kehossa, fyysiset harjoitukset tekevät hyvää erityisesti selän ja lonkan alueen ongelmista kärsineelle.  Puolentoista tunnin ajan keskittyminen on luksusta kiireisen työpäivän jälkeen tai sitä ennen. Jostain kaivan aina ajan tehdä viikon harjoituksen.

Osaava, lempeä sekä harjoitusta että ennen kaikkea meitä joogaajia kunnioittava.

Harjoituksia on ollut helppo seurata myös tallenteen välityksellä. Etuna siinä on itselle parhaiten sopivan ajankohdan valintamahdollisuus.

Sirin opetustapa on rauhallinen, selkeä, lempeä ja kannustava. On helppo pysyä mukana.

Säännöllinen viikkoharjoitus sopii minulle,

koko kehon ja myös henkinen rauhoittuminen tekee hyvää, lihaskunto ja kehon joustavuus saa lämmittelyliikkeissä tukea, rentoutukset kriyan aikana ja loppurentoutus ovat ihania, lyhyt meditaatio lopuksi on mielenkiintoinen ja hyvä

Rauhallinen ja onnellinen olo tunnin aikana ja sen jälkeen.

Parasta on joogatuntien tuottama kokonaisvaltainen hyvä olo.

Tunneilla saa parhaalla mahdollisella tavalla purettua työstressiä ja rauhoitettua kierroksia.

En ole ikinä tavannut Siri Vedyan kaltaista kouluttajaa, äärettömän ihana ja hyvä opettamaan.

Ei ikinä tarvinnut pelätä kysyä, kaikki vastaukset olivat aina lempeyttä, asiallista ja myös suurta kunnioitusta meitä oppilaita kohtaan. En ole samanlaista kokenut että opettaja kunnioittaa oppilasta, se on todella suurta! Siri Vedya sopisi myös OPETTAJIEN kouluttajaksi.

Kiitos Siri Vedya lämpimästä tuestasi, kannustavista sanoistasi, viisaista ja käytännönläheisistä neuvoistasi ja opetuksestasi ja erityisesti kärsivällisyydestä, kun jaksoit vastata loputtomiin kysymyksiimme.

En voi kuvitella parempaa opettajaa kuin sinä. Olen hyvin kiitollinen, että olit opettajamme. Sinulla on luonnollinen taito tukea opiskelijaa jaksamaan ja uskomaan itseensä heikkoina hetkinä viisailla sanoillasi ja lämpimällä, sydämellisellä olemuksellasi. Me opiskelijat saimme kuin olla isossa turvallisessa sylissäsi. Iso kiitos siitä!

Ohjauksessa oli turvallinen ja kannateltu olo. Opetus oli erittäin selkeää, inhimillistä ja kohtaavaa.

Meidän ihanan lempeä ja viisas Siri Vedya. Siri Vedya kuljetti meidät hienosti ja määrätietoisesti koulutusprosessin monien vaiheiden läpi. Siri Vedyalla on todella hienovarainen kyky opettaa ja kuunnella ryhmää, mutta myös kärsivällisyyttä kohdata jokainen myötätunnolla yksilöllisesti. Näyttöpäivien palautteenantohetket olivat upeita ja ikimuistoisia. Siri Vedya osasi niin kauniisti nähdä jokaisen valon ja puhaltaa liekkiin lisää tulta, unohtamatta rakkaudella annettua rakentavaa palautetta. Kiitos ihana. Sat nam.

Olet lämmin, turvallisen ja kannattelevan tilan luoja.

Lisäksi olet erittäin asiantunteva ja omistautunut opettaja. Olet myös ihailtavan omistautunut ja kokenut joogan sekä tanssin saralla. Sinulla on syvää tietämystä sekä joogan teoriapuolesta että ihmisyydestä. Olet erittäin tarkkanäköinen, sinulla on vahvat tunnetaidot, ja osoittauduit myös todella taitavaksi rakentavan ja kannustavan palautteen antajaksi. Lisäksi tuit meitä läpi koko vuoden prosessin, joka ei varmasti ollut mikään helppo nakki. Osasit ottaa vastaan meidän kipuilut ja aaltoilevat vaiheet turvallisesti, sydämellisesti ja asiantuntevasti. Opetit teoriasisältöjä todella innostavasti ja ymmärrettävästi. Lisäksi toimit avuliaasti tulkkina Sara Avtarin osuuksissa, joka osoittautui meille kaikille todella tärkeäksi asiaksi. En voi kylliksi kiittää sinua tämän koulutuksen opettajana toimimisesta, antoisista keskusteluista ja kaikista sydämellä järjestellyistä puitteista <3

Kiitos kaunis erittäin herkästä tavasta ohjata ja opettaa.

Osaat selittää asiat upeasti ja asettua myös opiskelijan asemaan eli kerrot asiat ruohonjuuritasolta käsin. Huomioit hyvin jokaisen oppilaan, juuri oikealla tavalla.

Kaiken kaikkiaan ihana tapa ohjata!

©Siri Vedya • Tietosuojaseloste • Kauppa
Valokuvat Studio Metsä & Prokuvat
Verkkosivusto Lovesta 

©Siri Vedya
 Tietosuojaseloste • Kauppa
Valokuvat Studio Metsä & Prokuvat
Verkkosivusto Lovesta