Kuka minä olen?

Olen Siri Vedya – kundaliinijoogan ja shaktitanssin opettaja ja kouluttaja. Teen myös parantavaa työtä eri muodoissaan. Ammattini ei kuitenkaan ole vastaus siihen, kuka olen.

Perimmäiseltä olemukseltani olen henkinen olento kokemassa ihmisyyttä. Tätä outoa, ihmeellistä, sotkuista, arkista, kivuliasta, käsittämätöntä olemista ihmisenä, naisena, äitinä, aina uteliaana elämän oppilaana.

Niin kauan kuin muistan, olen janonnut ymmärtää elämän mysteeriä syvemmällä tasolla. Koin jo lapsena ahdistavaa ulkopuolisuuden tunnetta vallitsevaan elämäntapaan. Ponnistelin silti tunnollisesti vuosikymmenet täyttääkseni yhteiskunnan asettamia standardeja, ja onnistuinkin siinä aika hyvin. Tuo pitkälti ulkoapäin ohjautunut tie johti kuitenkin toistuviin uupumuksiin ja pohdintoihin siitä, miksi oikeastaan olen täällä – ja uskon, että juuri niin oli tarkoituskin.

Halu ymmärtää ihmisyyttä on saanut minut opiskelemaan joogaa ja joogafilosofiaa yli 20 vuoden ajan, joista 16 vuotta olen myös opettanut.

Lisäksi olen saanut opiskella tanssia, eri viisaustraditioita, meditaatiota, parantamista, kanavointia, energiahoitamista, henkistä numerologiaa ja tanssi-liiketerapiaa kansainvälisten ja suomalaisten huippuopettajien johdolla. Pohjakoulutukseltani olen filosofian maisteri kielitieteen ja kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen aloilta. Opinnot ja koulutukset ovat olleet erittäin tärkeä osa matkaani, ja antaneet valtavan määrän työkaluja elämään ja opetukseen, mutta eivät nekään määrittele sitä, kuka olen. 

Elämä itse on suurin opettaja, niin kirkkauden kausineen kuin pimeine laaksoineen. 2006 kävin läpi suuren tietoisuuden avautumisen prosessin, ja niihin aikoihin sain henkisen nimeni. Kundaliiniperinteessä henkistä nimeä pidetään siunauksena, joka osoittaa kohti sitä potentiaalia, johon meidän on mahdollista elämän aikana kasvaa. Nimeni Siri Vedya Kaur tarkoittaa “suuren viisauden prinsessa, jonka suunta on kohti puhtautta”. Puhtauteen viittaa myös ristimänimeni Kajsa Katarina.

Sydämeni syvin toive on elää potentiaalini todeksi
sekä luoda parantavia ja inspiroivia tiloja,
joissa ihmisten on mahdollista kokea oma todellinen olemuksensa.

Silloin olen se, joka todella olen,
tekemässä sitä, miksi olen täällä.

Tervetuloa tunneilleni ja tapahtumiini olemaan juuri se,
kuka sinä olet.

Koulutus ja sertifioinnit

2008 Humanististen tieteiden kandidaatti (Helsingin yliopisto)
2008 Level 1 Kundalini Yoga Teacher Training (KRI, 200 tuntia)
2010 Filosofian maisteri (Helsingin yliopisto)
2011 Naurujoogaohjaajakoulutus (Lisa Leinonen)
2012 Shakti Dance Teacher Training (Shakti Dance Academy, 250 tuntia)
2015 Meditative Healing™ Program (Yoga Lafontaine, 2015)
2016 Level 2 Kundalini Yoga Teacher Training (KRI, 500 tuntia)
Shakti Dance Professional Teacher Trainer (Shakti Dance Academy)
Kundalini Yoga Professional Teacher Trainer (Aquarian Trainer Academy)
2022 Kanavointikoulu ja Valopallo -energiahoitajaopinnot (Olemus)
2022 Karam Kriya Consultancy Training (Karam Kriya School)
2023 Tanssi- ja liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja (Roiha-instituutti, 30 op)

Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat kuukausittain s-postiisi joogainspiraatiota, tietoa tulevista tapahtumista sekä kanta-asiakkaille suunnattuja etuja.

©Siri Vedya • Tietosuojaseloste • Kauppa
Valokuvat Studio Metsä & Prokuvat
Verkkosivusto Lovesta 

©Siri Vedya
 Tietosuojaseloste • Kauppa
Valokuvat Studio Metsä & Prokuvat
Verkkosivusto Lovesta