Paikka: Joogasali Purohita, Pohjoinen Asemakatu 10, Riihimäki

Aika: Keskiviikkona 12.6.2024 klo 18:00-20:00

Kundaliinijoogaperinteeseen pohjautuva shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa – ainutlaatuinen menetelmä, joka tuo harmonisesti yhteen joogan, energiatyöskentelyn ja tanssin. Mantramusiikin tahtiin tehtävät virtaavat venytykset ja energisoivat seisomaharjoitukset johdattavat meidät lempeästi meditatiiviseen tilaan, jossa olemme vapaita nauttimaan todellisesta läsnäolosta ja luovasta itseilmaisusta. Aktiivisia vaiheita seuraavat tasapainottava ja harmonisoiva syvärentoutus ja liikemeditaatio.

Kesäisen Luovuuden virrassa -työpajan keskiössä on vastaanottamisen tilaan laskeutuminen. Herättelemme kehollista läsnäoloa ja vahvistamme shaktin eli luovan elinvoiman virtausta kokonaisvaltaisella energiatyöskentelyllä. Kehotietoisuuteen antautumalla mahdollistamme syvän rentoutumisen, mielen rauhoittumisen ja aidon – luovan – olemuksemme esiintulemisen. Tässä työpajassa ei tarvitse osata, suorittaa tai tietää mitään!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan shaktitanssin virtaan – olit sitten ensikertalainen tai jo sydämesi shaktitanssille menettänyt! Shaktitanssi sopii kaikille sukupuolille, eikä edellytä aiempaa osaamista – avoin kiinnostus joogaa ja tanssia kohtaan riittää. Pukeudu mukaviin, liikkumisen salliviin vaatteisiin. Ota mukaan vesipullo ja halutessasi oma joogamatto (lainattavia löytyy myös).

ILMOITTAUTUMINEN

Työpaja toteutetaan pienryhmässä Purohitan tunnelmallisessa salissa. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan omasi hyvissä ajoin!

Aikaisen varaajan early bird -paikat tarjolla kun varaat paikkasi 5.6. mennessä:

40€ (early bird -alennettu normaalihinta)

35€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat ja shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alennuskoodi: SHAKTI2024)

6.6.2024 alkaen jos paikkoja on jäljellä:

49€ (normaalihinta)

44€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat ja shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alennuskoodi: SHAKTI2024)

Voit halutessasi maksaa myös liikuntaetuuksilla (ePassi, Edenred tai Smartum, valitse käyttöpaikka ”Siri Vedya Yoga”). Jos maksat liikuntaetuuksilla, ilmoittaudu lisäksi sähköpostilla osoitteeseen info@sirivedya.fi

Huomaathan, että ilmoittautumisesi on sitova. Peruutustapauksissa maksua ei palauteta, mutta voit halutessasi antaa paikkasi eteenpäin tai käyttää maksamasi summan Siri Vedyan online-kundaliinijoogatunneilla.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan luovuuden virtaan!

©Siri Vedya • Tietosuojaseloste • Kauppa
Valokuvat Studio Metsä & Prokuvat
Verkkosivusto Lovesta 

©Siri Vedya
 Tietosuojaseloste • Kauppa
Valokuvat Studio Metsä & Prokuvat
Verkkosivusto Lovesta