Aika: perjantai 7.6.2024, klo 18:30-20:30

Paikka: Shen Garden, Finlaysoninkuja 9, kerros 4B, Tampere

Alkukesän ihanassa illassa laskeudumme shaktitanssin keinoin avaamaan fyysistä ja energiakehoa ja antamaan mielen levätä. Virtaavien venytysten ja aktivoivien seisomaharjoitusten jälkeen antaudumme sisältä kumpuavan vapaan liikkeen johdatukseen, tanssimaan kesälle! Tämä helpostilähestyttävä kaksituntinen toimii mainiona johdatuksena shaktitanssin saloihin myös uusille kokeilijoille.

Shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa – ainutlaatuinen menetelmä, joka tuo harmonisesti yhteen joogan, energiatyöskentelyn ja tanssin. Jokainen shaktitanssiharjoitus on meditatiivinen matka, jossa kehollisuus, henkisyys ja harjoitusta kannatteleva upea musiikki kohtaavat ja mahdollistavat aidon olemuksemme tulemisen esiin.

Työpaja sisältää seuraavat vaiheet:

Virittäytyminen alkumantralla

Virtaava asanaharjoitus eli shaktivenyttelyt

Seisomaharjoitukset

Vapaa tanssi

Syvärentoutus

Liikemeditaatio

Hiljainen meditaatio

Harjoituksen päätös loppumantralla

Olet lämpimästi tervetullut mukaan shaktitanssin virtaan – olit sitten ensikertalainen tai jo sydämesi shaktitanssille menettänyt! Shaktitanssi sopii kaikille sukupuolille, eikä edellytä aiempaa osaamista.

ILMOITTAUTUMINEN

Varaa paikkasi edullisemmalla early bird-hinnalla 2.6.2024 asti:

41€ (early bird-hinta)

36€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat; shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alekoodi: SHAKTI2024)

3.6. alkaen jos paikkoja on jäljellä:

51€ (normaalihinta)

46€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat; shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alekoodi: SHAKTI2024)

Voit halutessasi maksaa myös liikuntaetuuksilla (ePassi, Edenred tai Smartum, valitse käyttöpaikka ”Siri Vedya Yoga”). Jos maksat liikuntaetuuksilla, ilmoittaudu lisäksi sähköpostilla osoitteeseen info@sirivedya.fi, jolloin saat s-postiisi vahvistuksen varauksesta.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut osallistumisesi, maksua ei palauteta, mutta voit antaa oman paikkasi eteenpäin tai siirtää maksamasi summan käytettäväksi Siri Vedyan online-kundaliinijoogatunneilla (tuntitallenteet tai Zoom-tunnit syyskaudella 2024).

Olet lämpimästi tervetullut kesäisiin tansseihin!


OPETTAJAN ESITTELY

Siri Vedya on pitkän linjan kundaliinijoogaopettaja (2008>) ja shaktitanssiopettaja (2012>), ja toimii myös opettajakouluttajana molemmissa lajeissa. Hänen opetuksensa ammentaa yli kahden vuosikymmenen intensiivisistä joogan, tanssin, meditaation ja eri parantamistraditioiden opinnoista. Siri Vedyan kutsumus on luoda liikkeen ja meditaation kautta parantavia ja inspiroivia tiloja, joissa todellinen olemuksemme pääsee esiin. Viimeisten viidentoista vuoden aikana Siri Vedya on opettanut eri puolilla Suomea ja Eurooppaa. Hän on myös Meditative Healing™ -hoitaja, energiahoitaja sekä tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja. Oppilaat kuvaavat Siri Vedyan opetustyyliä lämminhenkiseksi, hienovaraiseksi ja selkeäksi.

 

 

 

©Siri Vedya • Tietosuojaseloste • Kauppa
Valokuvat Studio Metsä & Prokuvat
Verkkosivusto Lovesta 

©Siri Vedya
 Tietosuojaseloste • Kauppa
Valokuvat Studio Metsä & Prokuvat
Verkkosivusto Lovesta